Over ons


Wij zijn een team van gepassioneerde creatievelingen wiens doel het is om andere te versterken in hun artistieke projecten door activiteiten en diensten te voorzien die hierin ondersteunen.  

Ons team is gebaseerd op vertrouwen, autonomie en kunde. De algemene leiding is in handen van 3 'founding fathers', Pieter, Nathan en Geert.

Pieter is onze artistieke bezieler, hij geeft diepgang aan de zaken, hij treed op als artistiek directeur. Nathan is een 'doe het al', muziek, techniek, filosoferen, ... hij treed op als technisch directeur. Geert is burgerlijk ingenieur en gepassioneerd door muziek, hij treed op als algemeen directeur.

Zoals vele organisaties is KreaStiOn ontstaan uit een begeleidingsgroepje van een kinderkoor onder leiding van Pieter. Dit monde uit in een groepje dat optredens, recepties en dergelijke verzorgde met een niet alle daagse bezetting (blokfluit, accordeon, piano, bas & aangevuld met slagwerk, gitaar, saxefoon, trompet ...). 

We zijn bewust een vereniging zonder winstoogmerk zodat alle zo gezegde winst, die normaal in de zakken van aandeelhouders beland, terug in de organisatie wordt gestoken. Uit onze overtuiging is dit de normaalste zaak van de wereld!

KreaStiOn vzw. is een organisatie die gecatalogeerd staat als non-profit. Dit is een bewuste keuze omdat we geloven dat de wereld niet duurzaam uitgebouwd wordt door kapitalistische aandeelhouders die zich verrijken ten brode van anderen. Uiteraard betekend dit niet dat we alles gratis kunnen doen, maar wel aan eerlijke prijzen. De inkomsten worden dan ook enkel gebruikt om de materialen en werkuren te bekostigen. Ook krijgt de maker van de producten (auteur, componiste, muzikant, ....) een eerlijke bijdrage, dit in tegenstelling tot de meeste andere organisaties! Wij hopen hierdoor een klein stukje aan fairtrade te doen in deze branche.

Ten heden dage is onze organisatie uitgegroeid. Geregeld hebben we mensen in dienst die ons helpen met de organisatie van het geheel. Dit gebeurt op gedeeltelijk vrije / betaalde basis. Als startende organisatie hebben we niet de luxe om iedereen uit te betalen en doen we beroep op vrijwilligers die mee ons willen versterken. Als er echter inkomsten zijn dan nemen we hier wel mensen voor aan op tijdelijke basis.

Als je interesse zou hebben om mee aan deze organisatie te werken, laat het ons dan zeker weten.

concreet zijn we op zoek naar iemand die mee aan de kar wil trekken van onze partituren uitgeverij!


The Board room like we hate it!
Ons team

Ons team

Geert Duhoux
General Director
Burgerlijk Ingenieur Bayanist, Componist